Voor wie

Je bent directeur, oprichter, eigenaar. Je wilt een hoger rendement, richting en meer rust. Je wilt groei en ontwikkeling voor jouw organisatie en voor jou als persoon.

Head

Je runt een bedrijf in een concurrerende en dynamische markt. Je wilt meer, zowel richting jouw klanten als richting je interne organisatie. Je hebt medewerkers die (financieel) afhankelijk zijn van stabiele bedrijfsresultaten, goede kpi’s en een gezonde groei. Waar jij eindverantwoordelijk voor bent. Jij bepaalt de koers.

Heart

Je hebt je passie, vakmanschap en talent omgezet in een succesvolle dienst en/of product. Je beseft dat het dagelijks managen van je bedrijf weinig meer met jouw passie, trots en drijfveren te maken heeft.

Health

Je hebt een privé-leven dat net zo fijn, belangrijk en gevuld is als dat van het ondernemerschap. Je bent je bewust van de fragiele balans tussen energie geven en energie nemen en werkt daarom hard aan vitaal leiderschap en je mentale en fysieke weerbaarheid.

Deze drie H’s afzonderlijk -head, heart, health- én de cohesie daartussen zijn dé cruciale draaiknoppen voor blijvend succes: zij bepalen of er meer rust, een duidelijke richting en uiteindelijk een hoger rendement gerealiseerd worden.