Happy Clients

Hoewel ik goed kan vertellen wat ik doe en hoe ervaren ik daar in ben, laat ik dat liever over aan de mensen die met mij hebben samen gewerkt.

Hun woorden over wie ben ik, wat ik meeneem en teweeg breng zijn krachtiger, veelzeggender en zondermeer heel mooi.

Door haar scherpe en doortastende vragen en voorbeelden die blijk gaven van haar inlevingsvermogen liet ze me voelen welke keuzes ik heb. LEES MEER

“Het was alsof ik een gesprek voerde met mezelf en Eugenie zorgde voor de ondertiteling. Alleen dan zonder filter, frame of andere bewerkingen.

Je kent jezelf en toch merk je dat je in sommige situaties of bepaalde context een blinde vlek hebt voor je eigen waarde en kwaliteiten. Het geeft onrust. Dus wil je van dat gevoel af. Je wilt beter, sneller, effectiever, efficiënter – resultaten boeken. Dan komt het bewijs en wordt het rustig. Of toch niet?

In een krachtige sessie, een wandeling in de buitenlucht van ruim anderhalf uur heeft Eugenie me weer een stukje dichter bij mezelf gebracht. Door haar scherpe en doortastende vragen en voorbeelden die blijk gaven van haar inlevingsvermogen liet ze me voelen welke keuzes ik heb.

Waar ik aan het begin van ons gesprek dacht te willen weten wat mijn ‘plan’ is kwam ik er door Eugenie achter dat dit niet is wat ik nu nodig heb. Mijn transformatie gaat over verbinden: met mijzelf en anderen. Dus daar ga ik mee aan de slag. Met mijn eigen frisse ideeën en haar fijne visualisatie als back up.

Eugenie is een bevlogen en inspirerende coach en ik kan haar van harte aanbevelen!”

– Orfirah Hogeman


Eugenie kan reflecteren uit de praktijk en staat met beide benen in de markt. Dat is voor mij als creatief marketeer en ondernemer erg belangrijk. LEES MEER


– Alterego:

“Eugenie kan reflecteren uit de praktijk en staat met beide benen in de markt. Dat is voor mij als creatief marketeer en ondernemer erg belangrijk.”


Het is niet alleen haar inhoud, maar nog meer haar vermogen om mensen te verbinden en als groep de weg naar succes te laten aflopen. LEES MEER


– Axians:

“Eugenie is zeer gedreven om sales opportunities op te halen en om te zetten in oplossingen die haar klanten het resultaat oplevert dat zij zoeken. Haar persoonlijkheid is hierbij een sleutelfactor: ze weet heel snel een vertrouwensband op te bouwen op basis van oprechte interesse en betrokkenheid. Haar drive en kennis zorgen ervoor dat ze zich snel verdiept in de vraagstelling en deze breder aanvliegt dan enkel een ICT project. Dit was goed herkenbaar bij zowel de medewerkers van de klant als onze eigen staf. Ik heb de afgelopen jaren kunnen zien dat Eugenie haar sterke punten steeds verder heeft uitgebouwd zodat ze niet alleen een goede project manager is geworden, maar ook als change manager haar sporen heeft verdiend.

Als ik een team moet samenstellen om een complex multidisciplinair project uit te voeren dat een wezenlijke impact heeft op een organisatie is Eugenie één van de eersten die ik zou vragen. Zeker niet alleen om haar inhoud, maar nog meer om haar vermogen om mensen te verbinden en als groep de weg naar succes te laten aflopen.”


Een positief effect op het uiteindelijke resultaat voor mij als student en voor mijn afstudeerbedrijf. LEES MEER


– Hogeschool van Amsterdam:

“Eugenie heeft mij tijdens mijn afstuderen succesvol begeleid als assessor en consultant. Door haar kennis en ervaring op sales en marketinggebied heeft zij perfect kunnen fungeren als klankbord. Ik heb de samenwerking als erg prettig en professioneel ervaren wat een positief effect heeft gehad op het uiteindelijke resultaat voor mij als student en voor mijn afstudeerbedrijf.”


Eugenie is een sprankelende en inspirerende persoonlijkheid waarmee het meer dan prettig werken is. LEES MEER


– G4S:

“Eugenie is een sprankelende en inspirerende persoonlijkheid waarmee het meer dan prettig werken is.”


‘Eus is un top wèf’, één met verstand van zaken en een eindeloos positieve instelling. LEES MEER


– Museum Prinsenhof Delft

“Ken je dat? Je leert iemand kennen en weet direct; wij hebben een KLIK, wij kunnen waarde aan elkaar toevoegen. Ik dankzij Eugenie wel! Eugenie is behalve leergierig ook heel erg goed in het delen van kennis. Samen sterk, als één team, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten die Eugenie volop weet te benutten. Zoals we in Den Haag zeggen ‘Eus is un top wèf’, één met verstand van zaken en een eindeloos positieve instelling.”


Zij staat stevig in haar schoenen. LEES MEER


– KPMG

“Eugenie is te typeren als een daadkrachtige en enthousiaste projectmanager en adviseur. Zij staat stevig in haar schoenen en adviseert onze interne klanten naar volle tevredenheid.”


Eugenie is heel erg toegewijd om op tijd en boven verwachting haar werk op te leveren. LEES MEER


– Capgemini

“Ik heb Eugenie leren kennen als een persoon die heel erg toegewijd is om op tijd en boven verwachting haar werk op te leveren. Eugenie is enorm gedreven en heeft hoge kwaliteitsnormen. Daarnaast is zij heel prettig om mee samen te werken.”


Eugenie zorgt ervoor dat mensen in beweging komen en nieuwe comfort zones ontwikkelen. Zonder disruptief te zijn zorgt ze voor grote bewegingen. LEES MEER


– Sonic Equipment:

“Met haar unieke combinatie van stevigheid, deskundigheid en aandacht voor de mens zorgt Eugenie ervoor dat mensen in beweging komen en nieuwe comfort zones ontwikkelen. Zonder disruptief te zijn zorgt ze wel voor grote bewegingen. Dank je wel voor de verkregen inzichten en dan vooral dat wat niet gezegd werd! Ik heb je ervaren als een fijn en warm persoon die de tijd neemt om echt tot de kern te komen. Bedankt voor alles, je bent een prachtig mens!”


Eugenie is een kei in veranderingstrajecten. Ze schakelt op meerdere niveaus tegelijk, heeft visie, is resultaatgericht en creatief. LEES MEER


– Technische Unie:

“Eugenie is een kei in veranderingstrajecten. Ze schakelt op meerdere niveaus tegelijk, heeft visie, is resultaatgericht en creatief. Ze legt de lat voor zichzelf enorm hoog en bereidt workshops tot in de puntjes toe voor. Toch is ze ook in staat die hele voorbereiding los te laten en tijdens een sessie te schakelen en het programma aan te passen als de situatie daar om vraagt. Ze heeft uitstekende communicatieve vaardigheden, is open, eerlijk en direct en wordt snel gezien als een vertrouwenspersoon. Ze heeft een no-nonsense mentaliteit en doorzettingsvermogen.”


Resultaatgericht doelen behalen zonder de mensen en organisatie uit het oog te verliezen. LEES MEER


– COOPER:

“Eugenie is in staat om heel resultaatgericht de doelen te behalen zonder de mensen en organisatie uit het oog te verliezen. Dit is een heel prettige en effectieve manier van samenwerken.”


Eugenie heeft ons aan het denken gezet door de confronterende en verfrissende blik op de gang van zaken. LEES MEER


– Delft Engineering Services

“Eugenie heeft ons aan het denken gezet door de confronterende en verfrissende blik op de gang van zaken. Hierdoor waren wij in staat op effectieve wijze lopende trajecten verder te professionaliseren. Kenmerkend voor Eugenie zijn de zeer resultaatgerichte aanpak die al binnen een week zijn vruchten afwierp en de natuurlijke manier van overtuigen, contact maken en met mensen omgaan. We merkten dat dit zowel bij onszelf als bij onze klanten veel vertrouwen gaf.”


Eugenie maakt het domein snel eigen en fungeerde als een volwaardig gesprekspartner voor mijn start-up bedrijf. LEES MEER


– Wildlife Forensic Academy

“Eugenie, je hebt goed werk geleverd waarbij je snel het domein eigen maakte en als volwaardig gesprekspartner fungeerde voor mijn start-up bedrijf. Je hebt meer gedaan dan waar je voor ingehuurd was en je toonde je zeer betrokken. Je hebt altijd gedrukt op het feit dat ik de sales op gang moest brengen en ook daarin is onze samenwerking succesvol gebleken. O.a. door het door jou geprofessionaliseerde Linkedin profiel ben ik aan de juiste contacten gekomen en is de sales organisch ontstaan. Met zeer kansrijke proposities in Nederland en daarbuiten! Ik kijk dus terug op een zeer succesvolle en plezierige samenwerking en voor wat de toekomst betreft zal ik je zeker weer voor advies benaderen indien nodig!”


I was really able to see the trees through the woods after meeting with Eugenie! LEES MEER


– ThriveQube:

“As a business owner, I know what I am good at and what I am not! And one of the best business decisions one can make is to seek help in areas which are not your strength. I met Eugenie at an event where she spoke about her business & her approach, a balance of mind and heart, which spoke to me as that is what I believe in too. Almost 2 years in business I really wanted some help to create a structure – knowing when I could focus on work in my business and what tasks needed to be done, and when to ensure I could manage and grow the business. It was great to brainstorm with Eugenie and I was really able to see the trees through the woods after meeting with her! If you are starting up or scaling up I’d really recommend a chat with Eugenie!”


Ze haalt je uit je doolhof waardoor jij in één keer 4 stappen verder bent. LEES MEER


– Kimura Shukokai Karate Nederland:

“Er zijn soms van die momenten dat je als ondernemer maar ronddraait in je eigen doolhof. Dan is het fijn wanneer iemand weer even de spiegel voor je houdt, jou de push geeft om verder te gaan en ook nog een bereikbaar niveau hoger weet aan te reiken. Dat is Eugenie voor mij. Een zeer toegankelijk en prettig persoon die snel JOUW crux weet op te pakken, jou uit het doolhof weet te halen, waardoor jij in een keer 4 stappen verder bent. Dank je Eugenie. Een volgende keer weer!!!”


Ik heb nu een duidelijk beeld van wat ik allemaal kan doen om mijzelf beter te positioneren in de markt. LEES MEER


– Alissa schrijft

“Ik heb vandaag een coachingsgesprek gehad met Eugenie en dat beviel mij erg goed. Alle punten die ik in had gebracht werden uitgebreid besproken. Ik heb aantekeningen kunnen maken en deze zullen mij zeker verder helpen om stappen te ondernemen. Na ons gesprek heb ik een duidelijk beeld van wat ik allemaal kan doen om mijzelf beter te positioneren in de markt.”

Meer blije klanten

Schermafbeelding 2020-11-30 om 12.56.12
Schermafbeelding 2020-11-30 om 12.54.41
070wonen