Met zweet op de rug

WhatsApp, gisteren avond.

[29-10 19:50] Zij: Lig nu gevloerd op de bank. Lange, intensieve en goeie dag.

[29-10 20:33] Ik: Dito 🤪 Het was goed 😘

De terugkoppeling aan de medewerkers van onze bevindingen was er een waar alles voorbij kwam: olifanten uit de kast, herkenning, kwetsbaarheid, verlangen naar anders, bevestiging, trots.

Voor ons, Leontine de Koning-Bruggeman en mij, was het hard werken. Observeren, ondertitelen, aanvullen, verbanden leggen, er boven hangen. Op zo’n dag sta je op scherp. Wat gebeurt er in de groep en wat op individueel niveau? Kiezen we voor proces, resultaat, diepgang of verbreding? Hoe zorgen we er voor dat wat er nú gebeurt ingebed wordt in het vervolgtraject?

Er zijn zakelijk weinig dingen die ik leuker vind dan dit. Maar man man man, wat kost het veel energie! Deze foto’s zijn na 7 uur continu aan staan gemaakt. We zijn blij, tevreden en moe.

Wouter VeldinkMartijn LentzeFaisal MunirMarjolijn HeldermanRobin-Lisa GuytLouise Hinsbeeck Bob Profitlich Alexandra Kranenburg Thierry van der ZijdenYoni HeijmansRoy van Beelen Julia Mak Cameron Li-A-Young Erica Rijke

Dank voor jullie openheid, vertrouwen en kritisch meedenken tijdens al onze sessies. Op naar het vervolg! We kijken er naar uit om samen weer verder te bouwen.

#scaleup

Author: Eugenie

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *