Practice what you preach

Lessons learned #1

Het begon 3 jaar geleden. Ik besefte dat ik mijn onderneming wilde opschalen: ik wilde een groter verschil maken, een grotere impact hebben en meer waarde toevoegen aan mijn klanten. Belangrijker nog, ik wilde meer ‘samen.’ Ik heb sparringpartners nodig die me scherp houden en uitdagen zodat ik beste uit mijzelf kan halen.

Ik begon mijn netwerk over mijn wens te vertellen. Het waren tijden van ontdekken, verkennen en vergaderen. Samen met diverse collega-ondernemers en vrienden startte ik 5 initiatieven op om zodoende mijn onderneming uit te bouwen. Van een speakers academy tot een detacheringsbureau. Van een bedrijf gericht op learning & development tot netwerkmarketing.

Geen van deze initiatieven bleek duurzaam en succesvol te zijn. Ik vroeg me af waarom en realiseerde me dat het allemaal door mijzelf kwam: deed ik de dingen om de juiste reden? Geloofde ik écht in de concepten die ik aan het ontwikkelen was? Had ik wel genoeg vertrouwen in mijn zakenpartners? Of was de relatie gebaseerd op mijn ego dat gestreeld was omdat ze met me wilden samenwerken?

Toen besefte ik: “Practice what you preach. Focus op je 3H’s! Het gaat om de cohesie tussen je HEART, HEAD & HEALTH”.

Wordt vervolgd…

#zelfbewustzijn #inzicht #fuckupnights

Foto Edwin Bosman

Author: Eugenie

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *